Zij coacht

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom men een coacht in de hand neemt. Iedereen zal daar zijn eigen motivatie voor hebben. De reden waarom Monique gelooft in coaching is dat een coach je helpt je ogen te openen zodat je de dingen ziet die je liever niet wilt zien over jezelf. Een coach helpt je om zowel jouw startpositie te bepalen als ook je (eind) doelen helder te formuleren, zodat de weg er naar toe zichtbaar wordt. Een coach helpt je om gerichte actie te ondernemen op zaken die eerder nog uitgesteld werden. En het belangrijkste, een coach is niet geïnteresseerd in (oude) excuses, smoesjes en redenen. Een coacht focust op je resultaten en zorgt er voor dat je deze vele malen sneller behaalt dan wanneer je het alleen zou doen

Een coach is ook een veilige, niet-oordelende, inlevende professional die jouw helpt bij het in kaart brengen van je opties en het bepalen van de beste manier van handelen in moeilijke en gecompliceerde omstandigheden.

Monique onderzoekt samen met jou welke obstakels er (nog) op je weg liggen die groei, persoonlijk geluk en succes in de weg staan. Afhankelijk van de situatie zal zij verschillende tools inzetten om die obstakels weg te nemen of op een nieuwe manier in te zetten, waardoor obstakels kunnen veranderen in hulpmiddelen.

Monique is een betrokken en ervaren coach die uit gaat van jouw aanwezige natuurlijke kracht en potentie. Jonge kinderen hebben nog een directe lijn met hun natuurlijke mogelijkheden. Zij zijn hun spontaniteit, creativiteit, flexibiliteit en veerkracht nog niet verloren. Naarmate we ouder worden, raken we door opvoeding en de maatschappij waarin we opgroeien steeds verder verwijderd van wat we als kind juist zo goed deden. Zonder dat we het door hebben, raken we vaak verstrikt in een leven waar we niet bewust voor hebben gekozen.

Monique, die zelf ook ervaren heeft welke voordelen coaching oplevert, snapt als geen ander dat je soms een zetje in de juiste richting nodig hebt. Omdat je vast loopt. Figuurlijk, maar soms helaas ook letterlijk. Op het werk, in je relatie of thuis binnen het gezin. Monique kijkt en denkt graag met je mee.

klik hier voor een gratis intakegesprek