Zij spreekt

Al sinds de oertijd gebruiken we verhalen om elkaar te onderwijzen, te waarschuwen en te inspireren. We vinden lessen, herkenning, hoop en steun in elkaars verhalen. Dat begint al heel jong. Zelfs kinderverhalen en sprookjes zijn doordrongen van boodschappen en wijze lessen. Een verhaal is dus een prachtig middel om je boodschap over te brengen. Dat kan subtiel maar natuurlijk ook gewoon rechtdoorzee.

Monique Grant is in te huren als spreker op het gebied van empowerment, mindset en life-skills. Zij schroomt niet om haar eigen ervaringen en levenslessen te delen met haar publiek. Zij prikkelt, stimuleert en activeert. Humor, openheid, betrokkenheid en confrontatie gaan hand in hand wanneer Monique spreekt. Volgens Monique behoren haar verhalen niet alleen aan haar, maar aan de hele wereld, als bron van steun, hoop of inspiratie.

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die de energie van de ruimte, het publiek en natuurlijk ook haar eigen energie in zet om de hele zaal letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen? Neem dan contact op met Monique om de mogelijkheden te bespreken.